22 oktoober 2011

Kuidas vähendada tööpuudust noorte seas?


Tööpuudus noorte seas on riigis viimaste aastatega üha enam kasvanud Millest on tingitud see, et noored, tööjõulised inimesed hoolimata nende soovist endale igapäevaselt leiba teenida siiski enamjaolt vanemate kulul elama on sunnitud? Üha enam on võtnud nii riik kui ka erinevad organisatsioonid endale eesmärgiks vähendada noorte seas valitsevat tööpuudust. Kas ja milliste vahenditega oleks võimalik efektiivselt suurendada noorte eestlaste tööhõivet, andes neile samaaegselt tulevaseks eluks vajalikke kogemusi?

Noorte madalas tööhõives on osalt süüdi majanduskriis, mistõttu on tööpuudus terves riigis suurenenud, kuid on ka teisi faktoreid, miks just noortel raske tööd leida on. Üheks põhjuseks on näiteks see, et üks firma on korra juba palganud mõne verinoore teenistuja kui see oma ametipostil toime ei tulnud, siis ei julgeta enam kogemusteta töötajat palgata, kartes et ka temal oskustest vajaka jääb. Teiseks põhjuseks on see, et ametikohti põhi- ja keskharidusega inimestele on vähe ning neile pretendeerivad nii noored, kui ka paljud need, kellel Nõukogude Liidu koosseisus kõrgharidus saamata ning karjäär tegemata jäi. Samas on aga raske tööd leida ka neil noortel, kes värskelt bakalaureuse või isegi magistrikraadi omandanud on. Siinkohal tuleb jälle mängu see, et firmad ei usalda tihti mitmeaastase töökogemuseta inimest. Nad eelistavad kasutada kvalifitseeritud tööjõudu, sest neil puudub huvi uuele töötajajale vajaliku kutseoskuse pakkumisest, kuna neil on lihtsam võtta tööle juba töökogemusega inimene.

Selleks, et vähendada tööpuudust noorte seas, tuleks võidelda just nende probleemidega.
Madal tööhõive on kahtlemata probleem, millega tuleb võidelda – üheks abivahendiks oleks nende tööle palkamise soodustamine erinevate vahenditega, sest üldiselt ei taheta noori palgata, kuna neil on vähene või puuduv töökogemus. Samas aga tuleb kuskilt alustada karjääriredelil üles poole ronimist ning seda ei saa teha, kui noore ainsaks võimaluseks tööd leida on seda vaid läbi tutvuste tehes. Riik võiks pakkuda firmadele, kes noori palkavad maksusoodustusi või maksta kinni osa tema palgast, nagu seda praegu töötute puhul tehakse. Taoline käitumine motiveeriks asutusi pakkuma kergemini tööd noortele, sest isegi, kui ta enda ametikohustustega tõesti toime ei tuleks, siis ei oleks firma kaotused nii suured, kuna talle ei olnud vaja nii palju palka maksta või kuna saadi maksusoodustusst. Igal juhul soodustaks see noorte tööle pääsemist ning see annaks neile võimaluse kogemuste saamiseks, millest neil tulevikus kindlasti kasu on. Riiklikult oleks võimalik sellesse probleemi sekkuda veel erinevate kvootide kehtestamisega: näiteks, et igas firmas peab töötama kindel protsent alla 26. aastaseid noori. See oleks aga juba peale riigi poolt peale sunnitud palkamine ning võiks firmasse halva õhkkonna luua. Oleks veel ka võimalus kuulutada mõned lihtsamad tööd nagu ettekandja-, müüja- ja laomeheamet „noorte töödeks“ ning kehtestada seadus, et näiteks üle 40 aasta vanused seda teha ei või. Taoline piiramine aga oleks kehtestatud piirist vanemate inimeste diskrimineerimine.

Noorte tööhõivet oleks võimalik ka suurendada tööturgu ühtlustades. Selleks tuleks aga alustada kaugemalt, nimelt ühiskonnast. Hetkel on üleüldiseks trendiks, et kõik, kellel vähegi mõistust või raha on, peavad minema kõrgharidust omandama ja soovitatavalt enda äri luua üritama. Rohelisena firma loomine aga ei vii tihti soovitud sihile, vaid pigem kukub läbi, mis viib jälle töötuseni. Kõrgharidusega aga käib kaasas üks probleem: on väljakujuenud populaarsemad erialad, mida väga paljud õpivad nagu näiteks ärijuhtimine. See toob endaga aga kaasa selle, et ühe eriala lõpetab liiga palju inimesi korraga ning suur osa neist jääb töötuks. Taoline käitumine tuleneb suuresti sellest, et kutsehariduse maine on viimase kahekümne aastaga tohutult langenud, usutakse, et vaid kõrgharidusega võib elus kuskile jõuda, mis tegelikult tõele ei vasta. Ilmselgelt aga viib taoline suhtumine selleni, et riigis on liiga palju kõrgharidusega inimesi ning liiga vähe neid, kes kutseharidusel põhinevaid töid nagu näiteks keevitamine, oleks nõus tegema. Soodustades enam kutsehariduse omandamist, suudaksime tagada ühtlasema kvalifikatsiooniga inimeste jaotuse tööturul niing seetõttu ka suurema tööhõive. Tasa ja targu üritabki Eesti riik selles suunas mitte, propageerides jõudsalt meedias kutsehariduse omandamist, mis pikemas perspektiivis peaks olukorda tööturul parandama, sest praegusel ajahetkel on just kutseharidusel baseeruvast tööjõust puudus.

Noorte üha kasvava tööpuuduse probleemiga tuleb riigis tegeleda Selleks on mitmeid võimalusi. Kõige enam saab selleks just riik ära teha, pakkudes noori tööle palkavatele asutustele soodustusi või kompensatsiooni ning propageerides kutseharidust, et tagada tasakaal tööturul, mis tagab nii noorte suurema tööhõive kui ka üldise tasakaalu tööturul. 

Maris Alt (19), Kasemetsa

24 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tere daamid ja härrad
      Kas vajate hädasti finantslaenu (laenu)?
      Paljud inimesed seisavad silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega ja enamik neist ei suuda kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitalilaenu saada.

      Kui teil on vaja kiiret laenu, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole ja saame teid aidata laenu saamisel.
      Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene ning lisaks saate laenu võtta kuni 20 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil laia valiku laenutoodetega saavutada mitmesuguseid eesmärke.

      Lisateavet meie laenupakkumise kohta; siin on meie kontaktandmed.
      Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
      Kontaktnumber: +31642117819 (WhatsApp)

      Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

      Kustuta
  2. tere.
    Olen hr Philip ken eralaenu laenuandja, kes annab elu jooksul
    võimalust laenu üksikisikutele , firmade , kindlustus jne
    sa mingeid rahalisi raskusi või kes vajavad laenu, et investeerida või siis
    on vaja laenu , et maksta oma arved otsida enam , kui me oleme siin, et
    kõik oma rahalised probleemid jäänud minevikku . Pakume kõikvõimalikke
    laenu mis tahes valuutas nimiväärtusega 2% ilma ettemaksu eest .
    Ma tahan kasutada seda suurt keskmise teile , et me oleme valmis
    aidata teil mingit laenu lahendada , et teie rahaline probleem .
    Kui jah , siis saada tagasi nüüd läbi E-philipkenloan@gmail.com
    lähemalt , siis on väga teretulnud ...

    VastaKustuta
  3. Ütlusi KUIDAS ma sain oma laenu see suur firma, ma olen ÜKSI MUM (Franklinloans37@gmail.com)


    Minu nimi on pr Palju Vicky. Elan USA Las Vegas ja ma olen õnnelik naine täna räägin, ma ütlesin ise, et mis tahes laenufirma või laenuandja, mis võivad muuta selle katki minu elu ja minu pere, viitan isik, mis on suunatud laenu neile. Nad andsid õnne mulle ja mu pere, olin vajavad laenu $ 95.000 dollarit 13. oktoobril 2015. aastal ja sain laenu 72 tunni jooksul ilma stressi Nad on tõepoolest Jumala kartes inimesi, töötades mainekas laenufirma. Kui teil on vaja laenu ja teil on 100% kindel, et maksta tagasi laenu võtke neid täna ja siis ütle neile, et ma Mrs.Happy Vicky nimetatud teil neid jõuad neid e-posti teel ...... (Franklinloans37@gmail.com) ... soovin teile õnne tänu ja võib Jumal kõikvõimas õnnistagu teid.
    Soovidega.

    VastaKustuta
  4. Kas otsite laenu? Sa pead Business Loan, Personal Loan, Eluasemelaenu või olid sa keeldusid laenu pank või finantsasutus ühe või mitme põhjustel? Sul on õige koht sinu laen lahendused siin! Elina Johnson laenu firma meil on piiratud anda laenu ettevõtetele ja eraisikutele madala ja taskukohane intressimäär 2%. Palun võtke meiega ühendust e-posti täna via Alexanderrobertloan@gmail.com

    Anname laenu alates minimaalne summa 5000 500,000,000.00 järgmistel valuuta: Ameerika riik dollarit, Euroopas ja Great British naela (GBP).

    TAOTLEJA ANDMED:

    1) Täisnimi:
    2) Riik:
    3) Aadress a
    4) riigi:
    5) Sugu:
    6) Perekonnaseis:
    7) Amet:
    8) Telefoninumber:
    9) Praegu positsiooni töökoht:
    10) Kuusissetulek:
    11) Laenusumma Vajalik:
    12) Laenu kestus:
    13) eesmärk Laen:
    14) Religioon:
    15) Kas olete taotlenud enne;
    16) sünniaeg;
    tänu,
    Alexander ROBERT

    VastaKustuta
  5. Rahaline toetus üksikisikutele


    Kui teil on vaja rahalist abi, ärge kartke meiega ühendust võtta. Võite saada laenu vahemikus 1.000 € kuni 1.000.000 € väga soodsatel tingimustel kogu seaduslikkuse ja usaldusväärsuse jaoks. Lisateavet rahastamiskorralduste kohta võtke meiega ühendust e-posti teel. E-mail: capakredit@gmail.com

    VastaKustuta
  6. Laen pakub usaldust ja tõsidust. Ma olen füüsiline isik, kes pakub laenu üksikisikute ja äriühingute vahel kogu muu teabe saamiseks võtke meiega ühendust aadressil: elenanino0007@gmail.com

    VastaKustuta
  7. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    Mikrofinantseerimise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud teie individuaalsete vajaduste ja nõuete põhjaliku mõistmise. Oleme võtnud endale kohustuse kohelda oma kliente õiglaselt ja pakkuda professionaalset, sõbralikku ja viisakat teenust.
    Meie protseduurid on kavandatud vastama teile selle tagamiseks
    pakume tooteid, mis sobivad teie tingimustega.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.Me
    pakkuda laene vahemikus 1000–5 000 000 000 eurot.
    Taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Pakume igat tüüpi laenudele kindla intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega e-posti teel: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  8. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    Mikrofinantseerimise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud teie individuaalsete vajaduste ja nõuete põhjaliku mõistmise. Oleme võtnud endale kohustuse kohelda oma kliente õiglaselt ja pakkuda professionaalset, sõbralikku ja viisakat teenust.
    Meie protseduurid on kavandatud vastama teile selle tagamiseks
    pakume tooteid, mis sobivad teie tingimustega.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.Me
    pakkuda laene vahemikus 1000–5 000 000 000 eurot.
    Taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Pakume igat tüüpi laenudele kindla intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega e-posti teel: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  9. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    Mikrofinantseerimise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud teie individuaalsete vajaduste ja nõuete põhjaliku mõistmise. Oleme võtnud endale kohustuse kohelda oma kliente õiglaselt ja pakkuda professionaalset, sõbralikku ja viisakat teenust.
    Meie protseduurid on kavandatud vastama teile selle tagamiseks
    pakume tooteid, mis sobivad teie tingimustega.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.Me
    pakkuda laene vahemikus 1000–5 000 000 000 eurot.
    Taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Pakume igat tüüpi laenudele kindla intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega e-posti teel: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  10. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    Mikrofinantseerimise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud teie individuaalsete vajaduste ja nõuete põhjaliku mõistmise. Oleme võtnud endale kohustuse kohelda oma kliente õiglaselt ja pakkuda professionaalset, sõbralikku ja viisakat teenust.
    Meie protseduurid on kavandatud vastama teile selle tagamiseks
    pakume tooteid, mis sobivad teie tingimustega.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.Me
    pakkuda laene vahemikus 1000–5 000 000 000 eurot.
    Taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Pakume igat tüüpi laenudele kindla intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega e-posti teel: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  11. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    mikrorahastamise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud sügava mõistmise teie individuaalsete vajaduste ja nõuete osas. Oleme pühendunud oma klientide õiglasele kohtlemisele ning professionaalse, sõbraliku ja viisakas teenuse osutamisele.
    Meie protseduurid on kavandatud reageerima teile, tagamaks, et pakume tooteid, mis vastavad teie tingimustele.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. Meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.
    pakkuda laene vahemikus 1000 kuni 5 000 000 000 eurot.
    taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Anname igat tüüpi laenudele fikseeritud intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega aadressil: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  12. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    mikrorahastamise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud sügava mõistmise teie individuaalsete vajaduste ja nõuete osas. Oleme pühendunud oma klientide õiglasele kohtlemisele ning professionaalse, sõbraliku ja viisakas teenuse osutamisele.
    Meie protseduurid on kavandatud reageerima teile, tagamaks, et pakume tooteid, mis vastavad teie tingimustele.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. Meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.
    pakkuda laene vahemikus 1000 kuni 5 000 000 000 eurot.
    taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Anname igat tüüpi laenudele fikseeritud intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega aadressil: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  13. laenupakkumine finantseerimist vajavatele eraisikutele

    mikrorahastamise struktuur Oleme hästi välja kujunenud ja aastate jooksul oleme välja töötanud sügava mõistmise teie individuaalsete vajaduste ja nõuete osas. Oleme pühendunud oma klientide õiglasele kohtlemisele ning professionaalse, sõbraliku ja viisakas teenuse osutamisele.
    Meie protseduurid on kavandatud reageerima teile, tagamaks, et pakume tooteid, mis vastavad teie tingimustele.

    Meie teenus on väga professionaalne ja viivituseta. Meie
    moto on aidata teid, klient, olenemata teie vajadustest.
    pakkuda laene vahemikus 1000 kuni 5 000 000 000 eurot.
    taotlusi töödeldakse kohustuseta.

     Anname igat tüüpi laenudele fikseeritud intressimääraga laene.

       Kui olete meie teenusest huvitatud, palun
    Täitke taotleja vorm ja saatke see meile
    allolev e-posti aadress

    Teie täisnimi: ....................
    Aadress: ................................
    Riik: ................................
    Laenusumma: .......................
    Laenu kestus: ......................
    teie e-posti aadress: ..............


    Sõlmige lepingud meiega aadressil: annikaebrink@gmail.com

    FINANTSKORPORTSIOONIS on meie peamine mure teie rahulolu.

    VastaKustuta
  14. Kas vajate võlalaenu arvete tasumiseks?
    Võtke täna oma võlgade üle kontrolli
    Nüüd saadaval ettevõtte laienemislaenu pakkumine?
    Kas arvete tasumiseks on vaja laenu?
    Kas vajate laenu?
    Kas vajate isiklikku laenu?
    Ettevõtte laienemislaen?
    Ettevõtluse alustamine, haridus,
    Võlgade konsolideerimislaen
    Rasked rahalaenud
    Laen mõne asja jaoks?
    Pakume laenu madala intressimääraga 3%
    Laen ilma krediidikontrollita,
    Saatke meile e-kiri: financialserviceoffer876@gmail.com
    Helistage või lisage meile rakendusele +918929509036

    VastaKustuta
  15. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (eralaen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  16. Tere, kõik, ma olen Kuveidi ajakirjanik Hussain Al-Saidely ja tahan lihtsalt tänada hr Elijah'i (Loan Credit Institutions ), et ta andis mulle laenu 1 050 000,00 dollarit. Mul on olnud raske hankida Internetist laenu on erinevad rahvusvahelised laenuandjad Internetis petnud. Kuni leidsin mehe, kes tunnistas Loan Credit Institutions kohta, siis võtan aadressi ja järgin kõiki seal olevaid juhiseid, kuigi ma ei uskunud, et suurimaks üllatuseks kanti minu laen pangakontole, ma ei kaotanud kunagi midagi, Inshallah oli kõik võimalik. Ma tahan seda,
    Olen nüüd Kuveidi linnas luksuskodu omanik nende 3% intressimääraga laenufondide kaudu ja luban neid uudiseid ajakirjanikuna levitada ning ka nende kohta maailmale rääkida.

    Võtke nendega täna ühendust.

    Ettevõtte nimi: Loan Credit Institutions

    Helista / mis on rakendus: +393510483991

    E-post: loancreditinstitutions@gmail.com

    VastaKustuta
  17. Tere, kõik, ma olen Kuveidi ajakirjanik Hussain Al-Saidely ja tahan lihtsalt tänada hr Elijah'i (Loan Credit Institutions ), et ta andis mulle laenu 1 050 000,00 dollarit. Mul on olnud raske hankida Internetist laenu on erinevad rahvusvahelised laenuandjad Internetis petnud. Kuni leidsin mehe, kes tunnistas Loan Credit Institutions kohta, siis võtan aadressi ja järgin kõiki seal olevaid juhiseid, kuigi ma ei uskunud, et suurimaks üllatuseks kanti minu laen pangakontole, ma ei kaotanud kunagi midagi, Inshallah oli kõik võimalik. Ma tahan seda,
    Olen nüüd Kuveidi linnas luksuskodu omanik nende 3% intressimääraga laenufondide kaudu ja luban neid uudiseid ajakirjanikuna levitada ning ka nende kohta maailmale rääkida.

    Võtke nendega täna ühendust.

    Ettevõtte nimi: Loan Credit Institutions

    Helista / mis on rakendus: +393510483991

    E-post: loancreditinstitutions@gmail.com

    VastaKustuta
  18. Apakah Anda memerlukan pinjaman? Apakah Anda tertarik dengan pinjaman? Atau apakah Anda khawatir secara finansial? Apakah Anda harus melunasi hutang? Kami memberikan pinjaman kepada bagian dunia. Bunga pinjaman kami adalah 2% per tahun dengan durasi yang disepakati, terlepas dari lokasi atau status kredit. Dapatkan pinjaman hari ini Hubungi kami di alamat email perusahaan di: Morganpatrick517@gmail.com

    CATATAN: Kami membelanjakan dari minimum $ 500,00 / Euro hingga maksimum 50.000.000,00 US DOLLAR / EURO, ETC. Aplikasi pinjaman harus dinyatakan dalam dolar AS atau euro dan mata uang lainnya yang digunakan.
    Pencari pinjaman yang berminat ada di bawah ini untuk mengisi formulir permohonan pinjaman untuk persetujuan.

    NAMA HUKUM PEMOHON
    Judul: Mr./Mrs./Miss
    Nama keluarga:
    Nama depan:
    Tanggal lahir:
    Seks:
    Status pernikahan:
    Kerabat terdekat:
    Nomor ponsel dan email dari Next of Kin:
    Alamat saat ini:
    Negara:
    Propinsi:
    Kode Pos:
    Nomor telepon rumah:
    Bukan ponsel:
    Email alternatif:

    Jumlah kendaraan:
    B. Rincian Pinjaman
    Tanggal aplikasi (hari / bulan / tahun):
    Jumlah pinjaman yang dibutuhkan:
    Tujuan pinjaman:
    Pendapatan bulanan:
    Durasi pinjaman:

    VastaKustuta
  19. Tere daamid ja härrad
    Kas vajate hädasti finantslaenu (laenu)?
    Paljud inimesed seisavad silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega ja enamik neist ei suuda kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori või muude põhjuste tõttu oma kohalikest pankadest või muudest finantsasutustest omakapitalilaenu saada.

    Kui teil on vaja kiiret laenu, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole ja saame teid aidata laenu saamisel.
    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised), pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene ning lisaks saate laenu võtta kuni 20 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil laia valiku laenutoodetega saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Lisateavet meie laenupakkumise kohta; siin on meie kontaktandmed.
    Kontakt e-post: novicapfinancialservices@gmail.com
    Kontaktnumber: +31642117819 (WhatsApp)

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    VastaKustuta
  20. Tere, kas vajate rahalist tuge? Kas vajate laenu?
    Olen Susan Benson Sunshine Financial Groupist. Olen laenuandja ja ka finantsnõustaja.

    Pakume igasuguseid laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen, hüpoteeklaen ja paljud teised). Pakume nii pikaajalisi kui ka lühiajalisi laene, tagatud ja tagatiseta laene soodsa intressimääraga 3% aastas. Meie teenuse kohta lisateabe saamiseks võite lihtsalt kirjutada meile e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või kirjutada meile otse WhatsAppis või Telegramis telefonil: +447903159998 ja saada kohe vastuse.

    Oleme kõikehõlmav finantsteenuseid pakkuv ettevõte ja oleme pühendunud teie abistamisele teie pikaajaliste ja lühiajaliste rahaliste eesmärkide parandamisel, kuna teie peamine eesmärk on teie finantsstabiilsus.

    Maailmas toimuvaga seisavad paljud inimesed silmitsi enneaegsete rahaliste väljakutsetega, mõnel neist on mõnedel põhjustel nii keeruline saada laenu oma kohalikest pankadest või muudest finantsinstituutidest.

    Me saame teid aidata finantsprobleemide lahendamisel, kirjutage lihtsalt minu ettevõttele ja me aitame teil laenu saada. Oleme aidanud arvukalt üksikisikuid ja organisatsioone, kes on kogu maailmas silmitsi seisnud rahaliste raskustega. Kui kandideerite koos meiega, kandideerite usaldusväärse ettevõtte juures, kes hoolib teie rahalistest vajadustest, meie peamine prioriteet on teie finantsstabiilsus.

    Meie laenupakkumise kohta lisateabe saamiseks saatke meile oma laenutaotlus:
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) VÕI;
    WhatsApp: +447903159998
    Võite meile kirjutada igal ajal ja igal pool.
    2020 © ️Kõik õigused reserveeritud

    VastaKustuta
  21. TERE TULEMAST: LAENU VÕRDLUSELE ISIKUTELE VÕTTA VABA ÜLES Dünaamilise meeskonna eest

    Kas otsite laenu oma tegevuse taaselustamiseks kas projekti lõpuleviimiseks või vajate raha muudel põhjustel?

    Murede korral pöörduge isegi e-posti aadressile leroysecours1@gmail.com, isegi kui olete oma riigis registreeritud ja teil pole juurdepääsu rahastamisele.

    õppida tundma muretut laenu ja finantseerimise tingimusi ning hüvasti jätta oma finantsprobleemidega.

    Pange tähele valdkondi, kus saame teid aidata oma projektides või ummikseisu lahendamisest

    * Rahaline

    * Investeerimislaenud

    * Isiklikud laenud

    Ps: teadke, et töötame teie rahuloluga. Edusammude teadasaamiseks saate veebis oma faili jälgida.
    Palun võtke minuga ühendust e-posti teel: leroysecsoours1@gmail.com

    VastaKustuta
  22. Tahan HINNATA MR LEROY TÕLGEDA, ETTE MULLE LAENU ANTASIN. OLEN PETANUD MITU KORDA, ET PÜÜDID SAADA TASUTA LAENU, KUNA LEIIN TEHNILISEID LAENU, MILLEKS SAAB 43 000 EUR LAENU VÄÄRT, KUI PALGUTAMATA PALKU diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    VastaKustuta
  23. Tere härra / proua
    Pakume laenu alates: 10 000 kuni 9 500 000 € intressimääraga 2%.
    Teate, et raha laenamine on keelatud.
    Peate võtma laenu, märkige valdkonnad, kus saame.
    sind aitama:
    * Rahaliselt
    * Hüpoteegid
    * Investeerimislaenud
    * Autolaenud
    * Võlgade konsolideerimine
    * Krediidipiir
    * Teine hüpoteek
    * Krediidi tagasiostmine
    * Isiklikud laenud
    Otsite projekti ja vajate rahastamist, vajate raha oma arvete tasumiseks, raha ettevõttesse investeerimiseks.
    võtke USAga ühendust e-posti teel [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    VastaKustuta