22 oktoober 2011

Kuidas väärtustada vabatahtlikku tööd?


   Vabatahtlik töö on igale inimesele omaenda valik, mida, kus ja mille tarbeks ta seda teeb on juba iseasi. Eelkõige on see enda enesetunde tõstmiseks ning teistele inimestele head meelt tegemiseks mõeldud töö, millega peaks hakkama saama igaüks. Samuti on see suurepärane võimalus õppida end paremini tundma ning saada aimdus, milline töö on Sinu jaoks see kõige õigem. 
   Väärtustamine vabatahtlikku töö eest ongi juba see, kui just Sina saad ühiskonna arengule ja heaolule käe külge lüüa. Parim tasu selle eest on uhkustunne, mida võib peale korda saadetut tunda. Kui asi oleks raha siis ei teeks sellist asja keegi. Õnneks leidub maailmas küllalt inimesi, keda raha ei huvita nii palju, kui inimeste heaolu. Kellelegi ei meeldiks ju uudistes kuulda inimeste surmajuhtudest just selle pärast, et polnud piisavalat vabatahlikke, kes neid aidata oleks saanud. Raha vabatahtlikke jaoks ei tähenda midagi, ainult sellel juhul, kui pole piisavalt raha ega vahendeid, et abivajajatele abiks olla. Parim tunne on ju, kui sa näed, et keegi abivajaja vajab sinu abi ning see rõõmutunne, mis Sind pärast valdab, on üüratu.
   Koristustalgute ''Teeme ära'' raames võib peale pikka ja väsitavat tööd minna aga täiesti tasuta maitsvat sööki sööma, mis sellel puhul on üpris hea ja vääriline tasu vabatahlikele, kes oma vabast ajast on tulnud appi, et oma kodumaa puhas hoida.  Muidugi on suurte ürituste korraldamiseks vaja üpris palju inimesi, kes aitaks ning hoolitseks selle eest, et kõik toimuks perfektselt. SEB jooksu vaatamas käies on näha väga palju asjalike noori, kes aitavad jooksjatel õiges suunas liikuda, hädaolukorra korral, rada valvata, et keegi ei segaks jooksjaid nende teel ning ka joogipunktides. See võib kõlata päris lihtsa tööna, kuid kas ta ka on? Ma arvan et kõige õigem inimene sellele vastama on see, kes tõesti on sellist tööd teinud.
   Minu arvates oleks aga suurepärane mõte ka teha väike tänukontsert vabatahtlikele. Kutsuda kokku Eestile armsad artistid ja siis vabatahtlikele auks korralik kontsert teha, et neid siis tänada. 

Maria (19), Tallinn

4 kommentaari:

  1. Tere daamid ja härrad.
    Kas vajate rahalist abi?
    Paljud inimesed otsivad seal rahalist abi, kuid nad ei tea, kuidas seda teha.

    Kas teate, et saate oma rahalise olukorra lahendamiseks taotleda laenu ja saada laenu vähem kui 24 tunni jooksul? Mõni inimene võib arvata, et laenu saamine on keeruline, kuid ma vajan, et te teaksite, et minu ettevõttelt on laenu saamine väga lihtne, kuna püüame muuta laenamise lihtsaks, mugavaks ja taskukohaseks.

    Pakume paindlikke ja mitmekordseid laenuvõimalusi, sealhulgas tagatud ja tagatiseta laene, pikaajalisi ja lühiajalisi laene, mis on kohandatud teie rahalistele vajadustele.

    Meie teenus on väga kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne ning saate laenata kuni 20 miljonit eurot subsideeritud intressimääraga 2,5% aastas. NoviCap on õige ettevõte, kellega ühendust võtta, kui teil on kiiret laenu vaja.

    NoviCap pakub finantseerimislahendusi.
    Pakume igasuguseid finantsteenuseid, näiteks ärilaen, isiklikud laenud e.t. Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust.

    Laenu saate oma telefoni või sülearvuti kaudu taotleda igal ajal ja igal pool omale sobivas kohas, peate vaid võtma meiega ühendust
    E-post: (novicapfinancialservices@gmail.com) VÕI
    Kirjutage meile WhatsApp kaudu: +31642117819.

    SEE LAEN on kõigile kättesaadav!

    VastaKustuta
  2. Kas vajate võlalaenu arvete tasumiseks?
    Võtke täna oma võlgade üle kontrolli
    Nüüd saadaval ettevõtte laienemislaenu pakkumine?
    Kas arvete tasumiseks on vaja laenu?
    Kas vajate laenu?
    Kas vajate isiklikku laenu?
    Ettevõtte laienemislaen?
    Ettevõtluse alustamine, haridus,
    Võlgade konsolideerimislaen
    Rasked rahalaenud
    Laen mõne asja jaoks?
    Pakume laenu madala intressimääraga 3%
    Laen ilma krediidikontrollita,
    Saatke meile e-kiri: financialserviceoffer876@gmail.com
    Helistage või lisage meile rakendusele +918929509036

    VastaKustuta
  3. ma olen täna super elevil. Olen näinud kommentaare inimestelt, kes olid juba LAPO M-F-st laenu saanud, mistõttu otsustasin populaarsete soovituste põhjal taotleda ja alles paar tundi tagasi kinnitasin oma kontole kogusumma 28 500 eurot. See on tõesti suurepärane uudis ja soovitan kõigil, kes vajavad päris laenu, taotleda oma e-posti teel: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    VastaKustuta
  4. Kuidas ma Christy Walton Finance'ilt laenu sain, olen sattunud petuskeemide kätte, kuni kohtun selle ustava laenuandjaga, kes andis mulle 50 000 euro suuruse laenu, ja nüüd usun, et on veel tõelisi veebilaenuandjaid, siin on meil (christywalton355@ gmail.com) laenuandja kohta, kui vajate rahalist abi, võite temaga abi saamiseks ühendust võtta: christywalton355@gmail.com

    VastaKustuta